
Kjøkkenet holder stengt i uke 8 – 13 [17. feb – 30. mars]
Kjøkkenet holder stengt i uke 8 – 13 [17. feb – 30. mars]
Hos oss har kokkene frie tøyler, & menyen endres i takt med sesongene.
Vi ønsker å utfordre både sansene & opplevelsen rundt en restaurantmiddag,
& holder derfor menyen hemmelig frem til dere får maten på bordet.
Vi serverer en 4-retters meny á 795,- per gjest
Valgfri drikkepakke á 445,- per gjest
Fysen på bord?
Send oss en forespørsel.
Ved forespørsel eller bekreftelse av booking godtar man nevnte kriterier på vegne av hele følget:
Vi tar i mot gjester for bespising klokken 19:00, og hele følget må ankomme samlet.
Kjøkkenet åpnes for minimum 8 gjester.
Er dere færre en 8 gjester? Send oss gjerne en forespørsel, så varsles dere dersom vi får ledig kapasitet.Mat-menyen må bestilles av hele følget. Det er ikke anledning til å velge bort retter eller deler av menyen. Drikkepakke er valgfritt, og kan velges ved ankomst.
Endelig antall gjester, samt tilrettelegging for dietter & allergier må meldes inn senest 7 dager før besøket. Vi garanterer ikke for at vi har anledning til å ta høyde for endringer som meldes inn senere enn 7 dager i forkant.
Booker man bord for bespising hos oss plikter man å betale 50% av måltidet for de av gjestene som eventuelt uteblir, og full pris for de som velger å ikke spise. Det vil si at dere vil dere belastes 395,- per person som uteblir, og må betale for hele måltidet dersom noen frasier seg mat-menyen ved ankomst.